Zip

A Zip roletták modern és megbízható árnyékolási rendszerek. Kellemes hőmérsékletet és optimális fényviszonyokat tudnak teremteni az árnyékolt helységekben és e mellett megtartják a vizuális kapcsolatot is a külvilággal. Kezelése lehet kézi, vagy a motoros. A rendszer működhet kazettás, nyitott, vagy ipari kivitelben, ahol még az építésznek lehetősége van arra, hogy igény szerint formálhassa a részleteket. A napellenző kézi, vagy motoros kivitelben működik. Vezérlése teljes mértékben automatizálható.

Maximális szélesség 4 m
Maximális kinyúlás - magasság 3,5 m
Szerkezetszín: alap kivitelben fehér RAL 9016. Igény esetén RAL színsor szerint
Ponyva: Sattler, Ferrari, Giovanardi
Kezelése: kézi vagy motoros működtetésel

Tisztelt vásárlók!

Különösen örülünk annak, hogy a vállalkozásunk kezdetétől mindmáig hűek maradhattunk a jó minőségű alapanyagokból készült termékeinkhez, és hosszútávú garanciánkhoz. Ezt igazolja az a tény is, hogy az ügyfeleink értékelik a stabil és masszív napellenzőinket a becsületes és felelősségteljes hozzáállásunkat.

Ennek köszönhetően megrendeléseink jelentős részét a referenciáink és a megrendelőink ajánlása által realizáljuk, és ezért tudunk hosszútávú garanciát biztosítani az általunk gyártott árnyékolókra.

5 év garancia

Szivesen készítünk méretre szabott árajánlatot