Köszöntjük honlapunkon,

Nagy örömömre szolgál, hogy a jelenleg bonyolult gazdasági helyzetben és az erős konkurencia közepette is olyan eredményeket érünk el, amelyek lehetőséget nyújtanak új beruházásokra, innovációra, új munkahelyek kialakítására és cégünk továbbfejlesztésére is. Ezek az örvendetes tények a cég menedzsmentje által kitűzött célok helyességét és stratégiai jövőképünk reális voltát bizonyítják.

Egy modern, európai színvonalú vállalkozás kiépítése érdekében tett céltudatos lépéseink hozzájárulnak a munkaszervezés javításához, a termelékenység növeléséhez, munkatársaink szakképesítésének elmélyítéséhez, vm. céges kultúránk meg újításához.

A Markízy Kft. mindig felelősséggel teljesítette valamennyi érdekelt csoporttal szembeni kötelezettségeit. Elégedetten jelenthetjük ki, hogy határidőre és teljes mértékben eleget teszünk állami adó- és járulékbefizetéseinknek, és korrekt üzleti kapcsolatokat építettünk ki mind szállítóinkkal, mind megrendelőinkkel.

Cégünk stratégiai küldetése olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtani, amelyek maximálisan kielégítik vevőink igényeit a termékeink műszaki adottsága mellett. Ez a hitvallás az árnyékolástechnikai termékeink és szolgáltatásaink minőségének módszeres javítására ösztönöz. Tudatában vagyok annak is, hogy fő potenciálunk és sikeres előrelépésünk biztosítékai a szakképzett, motivált és hatékony alkalmazottaink, akik munkájáért ezúton is szeretnék köszönetet mondani.

Választott utunk biztosan nem könnyű, különösen akkor, ha járatlan ösvényen indulunk el. Szeretem a munkámat és számomra az új kihívások jelentik a hajtóerőt. Minden nap örömmel indulok a munkahelyemre és várom az új feladatokat, de főleg új szezont.

Zagyi Róbert - ügyvezető igazgatóCégfilozófia


Árnyékolástechnikára szakosodott cégünk filozófiája olyan szolgáltatások és termékek közvetítése, amelyek hosszú távon képesek kielégíteni vásárlóink szükségleteit és igényeit.

Folytatjuk vállalkozásunk közelmúltban megszerzett jó hírének kiépítését és erősítését, melyet szeretnénk állandó jelleggel ügyfeleink figyelmének középpontjában tartani.

Tudatában vagyunk annak, hogy tartós és kiváló minőséget csak olyan filozófiával érhetünk el, amely cégünk minden aktivitását, valamennyi munkacsoportját, azok minden dolgozóját érinti. Mindenkinek hozzá kell járulnia az értékek és a minőség filozófiája céljainak megvalósításához. Ezért valamennyi alkalmazottunk elsődleges feladata a hibátlan munkavégzés. Vásárlóink szükségletének kielégítése, elvárásaik teljesítése mindennapi munkánk fontos és tartós részét képezi, vm. cégünk minőséggel kapcsolatos alapelveinek megnyilvánulása is egyben.Cégünk víziójának (jövőképének) elérése érdekében

  • tevékenységünk fejlesztése továbbra is termékeink stabilitásának és minőségének növelésére, munkatársaink megbízhatóságának, hitelességének, vm. becsületességének elmélyítésére irányul.

  • alkalmazottainkat rendszeresen továbbképezzük, vizsgáztatjuk, ismereteik, képességeik és szaktudásuk állandó fejlesztésére ösztönözzük, hogy céltudatos felhasználásukkal kiváló eredményeket érhessenek el.

  • gyors és tökéletes szolgáltatást nyújtunk udvarias, szakmailag képzett mukatársainkkal, minden megrendelést személyre szabottan intézünk.

  • ügyfeleink elégedettségének értékelése végett célzott adatgyűjtés keretében vizsgáljuk véleményüket és kívánságaikat, hogy ezzel is hozzájáruljunk szolgáltatásaink és termékeink minőségének növeléséhez.

  • a lehető legnagyobb mértékben igyekszünk megfelelni ügyfeleink igényeinek és kéréseinek, még a csaknem megoldhatatlan esetekben is.

  • állandó figyelmet szentelünk alkalmazottaink tudatosságának, a munkakörnyezet javításának, valamint a munkavédelmi előírásoknak.

  • megteremtjük a feltételeket ahhoz, hogy tevékenységünk eredményei összhangban legyenek a hatályos jogi normákkal.

  • minden munkatársunktól elvárjuk, hogy a lehető legnagyobb mértékben hozzájáruljon cégünk filozófiiai alapelveinek teljesítéséhez, céljainak megvalósításához, cselekedeteiért és munkája eredményeiért érzett felelőssége teljes tudatában.

  • a minőség biztosítása, ill. növelése nem mehet sem a munkabiztonság, sem a környezetvédelem rovására.

Cégünk kötelezi magát a minőségbiztosítási rendszer hatékonyságának tartós növelésére, és minden alkalmazottjától elvárja, hogy felelősségteljesen részt vegyen a kitűzött célok teljesítésében.

Az értékek és a minőség filozófiájáról cégünk valamennyi alkalmazottját tájékoztattuk.