Zen Rain

100% -os védelem és kényelem. Az Integral rendszer megvédi önöket a naptól és az esőtől. A ZEN Rain, így tökéletes megoldás az éttermi és kerti teraszok védelmére és árnyékolására.. Köszönhetően a kiváló minőségű és nagyon erős alapanyagok használatának és a szerelés kivitelének a ZEN Rain a legstabilabb napellezők közé sorolódik ami egyben a hosszú élettartamát is garantálja. A napellenző gyártásához felhasznált PRECONTRAINT ponyva kiemelkedő méretbeli stabilitást és mechanikai ellenállást nyújt. A napellenző csak motoros kivitelben működik. Vezérlése teljes mértékben automatizálható.

Maximális szélesség 4 m
Maximális kinyúlás 5 m
Szerkezetszín: alap kivitelben fehér RAL 9016. Igény esetén RAL színsor szerint
Ponyva: Sattler, Ferrari, Giovanardi
Kezelése: motoros működtetésel

Tisztelt vásárlók!

Különösen örülünk annak, hogy a vállalkozásunk kezdetétől mindmáig hűek maradhattunk a jó minőségű alapanyagokból készült termékeinkhez, és hosszútávú garanciánkhoz. Ezt igazolja az a tény is, hogy az ügyfeleink értékelik a stabil és masszív napellenzőinket a becsületes és felelősségteljes hozzáállásunkat.

Ennek köszönhetően megrendeléseink jelentős részét a referenciáink és a megrendelőink ajánlása által realizáljuk, és ezért tudunk hosszútávú garanciát biztosítani az általunk gyártott árnyékolókra.

5 év garancia

Szivesen készítünk méretre szabott árajánlatot