Indico

Ez egy hagyományos tokozat nélküli bukókaros napellenző. Kisebb teraszok, ablakok de főleg loggiák, balkonok árnyékolására alkalmas. Igénytől függően a karok három összeszerelési módban működhetnek : feszítés nélkül – szabadeséssel, közepes - 50% és maximális - 100%-os feszítőerő beállítással. Köszönhetően a kiváló minőségű és nagyon erős alapanyagok használatának , saját kategóriájában a legstabilabb napellezők közé tartozik, ami egyben a hosszú élettartamát is garantálja. A napellenző vezérlése teljes mértékben automatizálható.

Maximális szélesség 6 m
Maximális kinyúlás 1,5 m
Szerkezetszín: alap kivitelben fehér RAL 9016. Igény esetén RAL színsor szerint
Ponyva: Sattler, Ferrari, Giovanardi
Kezelése: kézi vagy motoros működtetésel, esetleg kombinált

Tisztelt vásárlók!

Különösen örülünk annak, hogy a vállalkozásunk kezdetétől mindmáig hűek maradhattunk a jó minőségű alapanyagokból készült termékeinkhez, és hosszútávú garanciánkhoz. Ezt igazolja az a tény is, hogy az ügyfeleink értékelik a stabil és masszív napellenzőinket a becsületes és felelősségteljes hozzáállásunkat.

Ennek köszönhetően megrendeléseink jelentős részét a referenciáink és a megrendelőink ajánlása által realizáljuk, és ezért tudunk hosszútávú garanciát biztosítani az általunk gyártott árnyékolókra.

5 év garancia

Szivesen készítünk méretre szabott árajánlatot